INFO

Jonathan anpassar innehållet på lektionerna efter elevens önskemål. Han kan lära ut allt från avancerad flamencoteknik till populära låtar från artister som t.ex. Eminem, Avicii, Rosalía eller klassiker av Taube. 

Undervisningen sker i Kungsladugård i centrala Göteborg eller annan plats efter överenskommelse.  

 

PRIVATLEKTIONER

45min / tillfälle rekommenderas för att behålla konsentrationen och glädjen i att lära sig gitarr. 

GRUPPLEKTIONER

Grupplektioner är ett roligt sätt att lära sig, särskilt ihop med en vän. Ofta kan det bli roligare att öva och utvecklas när ni inspireras av varandra.

ONLINE LEKTION

Bor du i en annan stad men vill ändå lära dig gitarr så är skype en smidig lösning. Sitt kvar framför laptopen i ditt hem och lär dig snabbt utan att slösa tid på att pendla.

Jonathan Bondesson är en professionell flamencogitarrist i Göteborg, som berikar det Svenska musiklivet med varma toner från Andalusien.
Förutom att vara verksam med flamencogitarr, spelar han med artister inom Svensk, Orientalisk och Latinamerikansk musiktradition. Han har även
många års erfarenhet som gitarrlärare och jobbar ständigt för att eleven ska lära sig gitarr blandat med glädje. Nå Jonathan för en prova-på-lektion, ring 0763-252555 eller maila honom på info@jonathanbondesson.com. © 2019 Jonathan Bondesson.