top of page
  • Skribentens bildJonathan Bondesson

Bygger egna proffsmickar!


Multi pattern s3 s87 microphone from micparts.
S87 DIY microphone

Av en ren slump dök hemsidan micparts upp när jag googlade om mikrofoner och kort därpå tryckte jag på "BUY". Drygt två veckor senare kom det ett paket från Kalifornien med ett Mid-Side-Mikrofonkit vilket är svinbra för att spela in akustisk gitarr. Lärde mig inspelningstekniken i KMHs studio i våras när jag spelade in min debutskiva.

Att jag aldrig lött innan det här projektet hindrade mig inte. Jag blev visserligen nervös när första micken inte fungerade men efter felsökning löste det sig och dagen efter byggde jag ihop min andra mick. WOW! Ljudet är helt otroligt efter att ha testat i min hemmastudio.


61 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page