• Jonathan Bondesson

Bygger egna proffsmickar!


S87 DIY microphone

Av en ren slump dök hemsidan micparts upp när jag googlade om mikrofoner och kort därpå tryckte jag på "BUY". Drygt två veckor senare kom det ett paket från Kalifornien med ett Mid-Side-Mikrofonkit vilket är svinbra för att spela in akustisk gitarr. Lärde mig inspelningstekniken i KMHs studio i våras när jag spelade in min debutskiva.

Att jag aldrig lött innan det här projektet hindrade mig inte. Jag blev visserligen nervös när första micken inte fungerade men efter felsökning löste det sig och dagen efter byggde jag ihop min andra mick. WOW! Ljudet är helt otroligt efter att ha testat i min hemmastudio.


24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jonathan Bondesson är en professionell flamencogitarrist i Göteborg, som berikar det Svenska musiklivet med varma toner från Andalusien.
Förutom att vara verksam med flamencogitarr, spelar han med artister inom Svensk, Orientalisk och Latinamerikansk musiktradition. Han har även
många års erfarenhet som gitarrlärare och jobbar ständigt för att eleven ska lära sig gitarr blandat med glädje. Nå Jonathan för en prova-på-lektion, ring 0763-252555 eller maila honom på info@jonathanbondesson.com. © 2019 Jonathan Bondesson.