• Jonathan Bondesson

Skål! Jag har tagit examen!


De senaste två åren har gått overkligt snabbt. Under mitt masterprojekt "Hör Färger och Se Ljud" undersökte jag två konstformer. Att använda mig av live -projektioner för att förstärka mina gitarrkompositioner med film. Det resulterade i två föreställningar och en debutskiva och konceptet FlamencoBio. Vilket jag tänker forstätta förädla trots att examenbeviset dök ner i posten igår.


SKÅL!

62 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jonathan Bondesson är en professionell flamencogitarrist i Göteborg, som berikar det Svenska musiklivet med varma toner från Andalusien.
Förutom att vara verksam med flamencogitarr, spelar han med artister inom Svensk, Orientalisk och Latinamerikansk musiktradition. Han har även
många års erfarenhet som gitarrlärare och jobbar ständigt för att eleven ska lära sig gitarr blandat med glädje. Nå Jonathan för en prova-på-lektion, ring 0763-252555 eller maila honom på info@jonathanbondesson.com. © 2019 Jonathan Bondesson.